Kategoriarkiv: Jämför bilförsäkring

Jämför bilförsäkring

Jämför bilförsäkring, hur gör man? För att jämföra sin bilförsäkring och hitta den som är bäst och billigast för just dig så finns det två olika alternativ. Alternativ ett är att själv jämföra alla försäkringsbolag.

Kanske väljer du ut bara dom du har förtroende för, eller så jämför du alla. Dock är det aningen tidsödande att jämföra alla själv, vilket väldigt få gör. Men att jämföra dom man litar på och har förtroende för behöver inte ta så lång tid eftersom man idag lätt kan jämföra priserna på deras hemsidor. Du har t.ex länkar till några stora försäkringsbolag här till höger som vi vet är väldigt populära. Alternativ två är att låta en prisjämförelse tjänst jämföra åt dig och då jämförs alla försäkringsbolag dom har samarbete med, vilket oftast är många av dom allra största och populäraste.

Bilförsäkring prisjämförelse

Du har även länkar till såna prisjämförelse sajter här till höger. Hoppas du hittar en bilförsäkring som är bäst och billigast för just dig och att du sparar in så mycket pengar att du kan göra något betydligt roligare för pengarna. Lycka till!

Bilförsäkring jämförelse

Att göra en bilförsäkring jämförelse innan Internet kom var ganska så svårt. Då var du ofta tvungen att själv ringa runt till alla försäkringsbolag och jämföra priserna.

Men det svåra med det var att många försäkringsbolag förstod att många gjorde så och införde då att man sa att priset bara gällde om man slog till och täckande försäkringen på en gång, ringde man tillbaka senare så kunde den bli dyrare. Detta gjorde det nästan omöjligt att jämföra bilförsäkringar på ett snabbt och bra sätt. Men sen kom Internet och prisjämförelse sajterna växte fram. Där man kan jämföra försäkringsbolagens priser och på så sätt få en så billig som möjligt. Sen på senare år är det även möjligt att direkt på försäkringsbolagen hemsidor jämföra priserna – dygnet runt – utan långa telefon köer. Detta har gjort att man även man lätt kan jämföra dom försäkringbolag man är intresserad via Internet och snabbt kan byta försäkring på bara några minuter.