Kategoriarkiv: Försäkringbolag

Trafikförsäkring

Trafikförsäkring är den bilförsäkring det är lag på i Sverige att man minst måste ha på sin bil för att få köra den ute i trafiken. Sen är det upp till ägaren själv om man vill försäkra något utöver det sen.

Det är den billigaste bilförsäkringen eftersom den oftast inte täcker in sin egen bil på något mer sätt än om man med den råkar ha sönder t.ex någon annans bil och man själv är skyldig till det. Då betalar man oftast enbart självrisken och sen står ditt försäkringsbolag för resten av kostnaderna för att fixa till den skada som sket – förutom din egen bil – den får du laga för egna pengar. Du kan läsa mer om trafikförsäkringar hos något av försäkringsbolagen som listas ovan.

Försäkringsbolag

Försäkringsbolag hittar du länkar till i meny. Där länkar vi så många försäkringsbolag som möjligt som vi själva tycker är seriösa och bra.

Försäkringsbolag i Sverige lista

Om du tycker dom är seriösa och bra är så klart helt upp till dig själv att avgöra. Vi försöker länka in till deras bilförsäkring i den mån det är möjligt. Vissa har så dåliga hemsidor att man inte kan länka annat än direkt till hemsidan även om många av dom håller på att förbättra sånt, så snart kommer vi nog kunna länka in till samtliga. Sen beror det så klart även på om det är trafikförsäkring, helförsäkring eller halvförsäkring du är ute efter. Eller något annat alternativ med massa tilläggs försäkringar. Hur som helst så försöker vi länka in dit vi tror det är till mest nytta för dig och där du kan läsa mest om deras villkor på ett så lätt sätt som möjligt. Sen är det din egen uppgift att klicka dig fram till det du letar efter. =)